The Dvůr Perlová Voda restaurant will surprise you with its spacious interior. It can accommodate up to 200 people, featuring high vaulted ceilings with exposed bricks, solid wood tables, a fireplace, and wrought-iron chandeliers designed by an architect specifically for this space. A pleasant highlight is the open kitchen, where you can watch the chefs at work and look forward to high-quality homemade meals made from fresh ingredients.
The restaurant also includes a two-vessel copper brewery and a glass-enclosed space where you can observe the entire process of bottom fermentation of our Lanýž beer, brewed by experienced brewers using traditional recipes and the finest Czech ingredients.
OPENING HOURS OF THE RESTAURANT :
Monday | 11:00 - 21:00 |
Tuesday | 11:00 - 21:00 |
Wednesday | 11:00 - 21:00 |
Thursday | 11:00 - 21:00 |
Friday | 11:00 - 22:00 |
Saturday | 11:00 - 22:00 |
Sunday | 11.00 - 20:00 |
Ondra začal s vařením ve Skotsku, kde v průběhu dvou let působil v několika hotelích. Po návratu domů ho první kuchařské kroky zavedly do restaurace Maze, kterou v Praze v hotelu Hilton otevřel britský šéfkuchař Gordon Ramsay. Po několika dalších štacích strávil pět let v 5hvězdičkovm hotelu Mandarin Oriental Prague. Má za sebou stáž v Šanghaji v restauraci Yong Yi Ting, která je oceněná michelinskou hvězdou a kde se naučil ty nejlepší dim sum knedlíčky a pekingskou kachnu.
Aby poznal skandinávskou kuchyni, vyrazil na další zahraniční stáž do Dánska. Vařil v kodaňské restauraci Geranium, která má tři michelinské hvězdy a jejíž šéfkuchař Rasmus Kofoed opakově uspěl v prestižní kulinářské soutěži Bocus d'Or. Rok a půl působil na pozici sous chefa v asijské restauraci Sia. Absolvoval cestu po Hongkongu a Taipeji, kde načerpal další asijské inspirace. V rámci skupiny Togheter Restaurants pak dostal šanci vést Foodway catering. Od dubna 2021 je šéfkuchařem naší restaurace, kde se vrací zpět ke kořenům, vaří poctivá česká jídla ze surovin z našich vlastních polí a zahrad, ctí udržitelnost a podporuje lokální dodavatele.