CZ EN DE
restaurant_week_dvur_perlova_voda_areal_2.jpg
Restaurace
anot-img-talir.png

Restaurace Dvůr Perlová voda vás překvapí svým velkorysým prostorem. Pojme až 200 lidí, najdete tu vysoké klenuté stropy s přiznanými cihlami, stoly z masivního dřeva, krb a kované lustry navržené architektem přímo pro tento prostor. Příjemným zpestřením je otevřená kuchyně, ve které můžete pozorovat kuchaře při práci a těšit se na kvalitní domácí jídlo z čerstvých surovin.

Součástí restaurace je i dvounádobová pivovarská měděná varna a prosklený prostor, kde můžete vidět celý proces spodního kvašení našeho piva Lanýž, které vaří zkušení sládci podle tradičních receptur z nejlepších českých surovin.

OTEVÍRACÍ DOBA RESTAURACE :

 

Pondělí 11:00 - 21:00
Úterý 11:00 - 21:00 
Středa 11:00 - 21:00
Čtvrtek 11:00 - 21:00
Pátek 11:00 - 22:00
Sobota     11:00 - 22:00
Neděle 11.00 - 20:00
perlovka_3.7.2024_025.jpg
img_5635.jpeg

Jídelní lístek


Víkendová nabídka

Platí do vyprodání.


ondra.jpg
ondra.jpg
šéfkuchař Ondřej Hutnik

POZNEJTE NAŠEHO ŠÉFKUCHAŘE

Ondra začal s vařením ve Skotsku, kde v průběhu dvou let působil v několika hotelích. Po návratu domů ho první kuchařské kroky zavedly do restaurace Maze, kterou v Praze v hotelu Hilton otevřel britský šéfkuchař Gordon Ramsay. Po několika dalších štacích strávil pět let v 5hvězdičkovm hotelu Mandarin Oriental Prague. Má za sebou stáž v Šanghaji v restauraci Yong Yi Ting, která je oceněná michelinskou hvězdou a kde se naučil ty nejlepší dim sum knedlíčky a pekingskou kachnu.

Aby poznal skandinávskou kuchyni, vyrazil na další zahraniční stáž do Dánska. Vařil v kodaňské restauraci Geranium, která má tři michelinské hvězdy a jejíž šéfkuchař Rasmus Kofoed opakově uspěl v prestižní kulinářské soutěži Bocus d'Or. Rok a půl působil na pozici sous chefa v asijské restauraci Sia. Absolvoval cestu po Hongkongu a Taipeji, kde načerpal další asijské inspirace. V rámci skupiny Togheter Restaurants pak dostal šanci vést Foodway catering. Od dubna 2021 je šéfkuchařem naší restaurace, kde se vrací zpět ke kořenům, vaří poctivá česká jídla ze surovin z našich vlastních polí a zahrad, ctí udržitelnost a podporuje lokální dodavatele.